dimecres, 28 d’octubre del 2009

"Mikado feel the music" i sala "Què de Què" celebraran la primera "Nit de Halloween" a Montblanc

La festa tindrà actuacions, video-projeccions i una ambientació acurada
El proper dissabte 7 de novembre, a partir de la mitjanit la sala Què de Què viurà la seva nit més terrorífica. Una "Nit de Halloween" en què la sala transformarà el seu aspecte habitual per convertirse en un indret estrany i inquietant. Una festa coorganitzada amb el bon saber fer dels responsables de la sala i el treball habitual de Dj. Mikado i els seus col.laboradors.

Així doncs, el conegut disc-joquei montblanquí (Miquel López) oferirà una sessió musical non-stop i exclusiu muntatge de video. També es podran veure les videoprojeccions fetes per l'ocasió de Vj. Comeback (Xavier Iborra) i els arranjaments en directe i la composició d’alguna peça de Dr. Virus (Jordi Cartañá).

També hi haurà performances preparades per aquesta ocasió i es tindrà un petit detall amb les persones que els vingui de gust anar-hi disfressades. Acabada la nit, s’oferirà esmorzar gratuït per a tothom.

Per tal de facilitar el transport i estalviar maldecaps la sala la sala Què de Què ha preparat un Servei de bus a un preu mòdic. Més informació als telèfons: 659 469 638 - 609 874 747.

Aquesta és una festa que ja es ve anunciant des del dia 7 d’octubre quan "Mikado Feel de Music" va estrenar a Facebook un esdeveniment on s’hi pot veure el trailer promocional de la "Nit de Halloween" al Què de Què.
www.facebook.com