dijous, 4 de març del 2010

Timbaland, sens dubte quant el productor eclipsa al artista


Després de un període de reflexió i calma començo a fer les meves critiques particulars de musica.
Com no començo aquesta nova etapa amb
Timothy Z. Mosley conegut al mon de la musica com a "Timbaland"
Aquest productor musical de hip hop i R&B, i raper en el nostre país no se li coneix gaire com a compositor/music, i si algu el coneix es com aquell que surt al videoclip de Madonna "four minuts", One Republic "apologise" o Nelly Furtado "say it right" inclòs el que mes s´en recordi dirà ostres aquest es aquell que sortia amb el Justin Timberlake a "Cry me a river" i podria estar dient cançons i artistes per cansar, però no es el tema.
el tema que em porta a escriure, es, que es mes que tot això, es un dels millors productors en aquest moment a E.E.U.U i a editat el seu ultim àlbum d´ estudi, aquí: el seu Value Shock II segona part de Value Shock disc de col·laboracions. Dels artistes que col·laboren n´hi han de coneguts aquí com: Nelly Furtado, Miley Cyrus, The Fray.
Al nostre país a sortit com a primer single, el que esta amb Kate Perry "If We Ever Meet Again".
Un altre dia que m´en recordi us parlaré de lo que ens passa aquí amb els singles que sempre ens perdem un. Perquè als estats units el primer single de aquest disc va ser la seva col·laboració amb la Nelly Furtado i amb una francesa anomenada Soshy
"Morning After Dark".
A lo que anàvem:
Que dir-vos de la cançó, no se, es un altre obra mestre del gran Timbaland, on la col·laboració de la Kate es crucial, i que no os enredin com ja e sentit en varies cadenes de radio que diuen que es una cançó de la Kate Perry amb la col·laboració de Timbaland ja que no es veritat, si no al reves.
Timbaland Feat. Kate Perry - If We Ever Meet Again.
Com sempre, os deixo el videoclip.