diumenge, 6 de setembre del 2009

Amparit-two, una vegada presentada us la deixem escoltar integra

Bones gent!!!
Després de la bona acollida que va tindre la versió feta per Jordi Cartanyà (Dr. Virus) i Miquel López (D.j Mikado) os presentem en exclusiva i per que la pugeu escoltar be! la nostra Ampari-two.
Des de aquí volem donar gracies a tothom per agafar-la tant be a la primera escolta
ja que havia un llarg treball darrera. Iambe dir que si la voleu tornar a ballar i gaudir-ne la podreu tornar a escoltar dimarts dia 8 a la disco-festa a Plaça Catalunya (recordeu que no hi a línia de metro, perquè esta en obres je,je) el proper dia 8 de setembre on D.j Mikado fa 10 Anys davant de la taula de mescles i també a la festa del Què de Què on estem preparant una de molt grossa!! no os podem dir res mes, així que os esperem i que tingueu una molt bona festa major, GRACIES!!!!.
Per escoltar-la nomes teniu de fer un clic a el boto de play.

2 comentaris:

Sílvia Romero ha dit...

Genial!!! sense paraules!!! Amparit-two...gran creació, grans déus de la música!! Felicitats!!

Anònim ha dit...

Quina passada!!! Ara que visc fora aquesta cançó m'ha portat tants records... la festa major del meu poble!!! quines ganes de tornarla a sentir!!! Només aniré a la disco movil del dia 12 perk arribo aquell dia, quina llàstima, no la posareu? la meva parella no l'ha sentit mai i no sap el que significa pels Montblanquins. Felicitats, m'encanta.
Cristina Barril