dimarts, 1 de setembre del 2009

Dj Mikado celebra el seu 10è aniversari dins els actes de la festa major.

El popular Discjoquey de Montblanc actuarà en diverses nits montblanquines.
Miquel López Fernández, conegut artísticament amb el nom de Dj. Mikado, celebra durant aquesta festa major de Montblanc els seus 10 anys al davant de la taula de mescles.

Mikado ha estat col·laborador en actiu de Ràdio Montblanc durant molts anys, on va començar a conèixer el món de les mescles. La seva primera sessió com a deejay la va fer el dia 8 de setembre de l’any 2000, al conegut Pub Cesar’s de Montblanc.

Des de llavors, ha col·laborat activament amb les entitats, institucions i establiments de la vila, en nombrosos esdeveniments festius. En destacarem els anys de d’implicació amb l’Associació Juvenil Barjaula a les diferents disco-festes i revetlles de Cap d’Any.

És per aquest motiu, que el Discjoquei Montblanquí participara en quatre de les nits joves montblanquines que es celebraran aquesta Festa Major:

Festa Revival al pub EPD
Amb tota la música dels 60, 70 i 80. Aquest divendres dia 4 de setembre, al Pub EPD, amb la Col.laboració de Dr. Virus i Dj. Comeback.

Disco-festa 2009 amb presentació de “l’Amparitwo”
Mikado col·laborarà en les dues nits de la Disco-festa organitzada per l’Associació Juvenil Barjaula de Montblanc, els dies 5 i 8 de setembre.

Durant el transcurs de la mateixa, es presentarà la versió dance del conegut passodoble “Amparito Roca”, que ha estat composada per Jordi Cartanyà Martí (Dr. Virus) i Miquel López (Mikado).

Final de festa major al Què de Què
Finalment, i com a cloenda del 10è aniversari. Dj. Mikado realitzarà una jam session conjuntament amb Dr. Virus (música en directe) i les projeccions de Vj. Comeback.

Per altra banda, la sala Què de Què sortejarà 2 ordinadors portátils, es farà la festa de la cervesa i es realitzarà una divertida “Performance Montblanquina” per acabar la nit amb un esmorzar popular per tothom.

Amb aquestes actuacions, Dj. Mikado vol agraïr la confiança dipositada i l’amistat a totes les persones i entitats amb les quals ha col·laborat durant aquests 10 anys.